ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Başkan Odabaşı seçimlerin hemen ardından bazı zorunlu işlemlerle ilgilenmek zorunda kaldığı için bayramlaşma programına katılamamıştı. Bu önemli geleneği ihmal etmek istemeyen yeni başkan Gölbaşı halkını makamında misafir etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Ankara'nın değişim yaşayan ilçelerinden Gölbaşı'nda vatandaşlar yeni dönemde ilçede neler yaşanacağını gözlemlemeye başladı. 10 yıl sonra yeniden Belediye Başkanı olan Yakup Odabaşı mazbatayı alır alma çalışmalarına başlamıştı.

BAYRAMLAŞMA İHMAL EDİLMEDİ

Seçimlerin tamamlanmasının ve mazbataların alınmasının hemen bir kaç gün sonrasında ise Ramazan Bayramı tatili gelmiş ve tatil 9 günlük bir dönemi kapsamıştı. Bundan dolayı yeni başkanların yapması gereken yasal işlemlerinden dolayı yer yer  toplu bayramlaşma etkinliklerinde gecikmeler yaşanmıştı.

Bu kapsamda Ankara Gölbaşı'nda da Yakup Odabaşı gecikmeli olsa bile belediye personeli ile bayramlaştı. Onlara görevlerinde başarılar dileyen ve aynı şekilde hizmete devam edilmesinin öneminden vurgu yapan Başkan Odabaşı personele ek olarak vatandaşları da makamında ağırladı.

“EŞİT VE ADİL HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

Onlarında geçmiş bayramlarını kutlayan ve kendilerinden istediklerine kulak veren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Seçim bitti biz işimize döndük. Artık Gölbaşı için bir olup beraber güzel işlere imza atma zamanı. İlk meclis toplantımızda da vurguladığım gibi parti rozetimi çıkardım. Herkese kapımız sonuna kadar açık. Eşit ve adil hizmet için buradayız” dedi.

9 günlük tatil dönemi olmasından dolayı personel ve vatandaşlar ile görüşemedikleri için gecikmeli de olsa programı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Odabaşı iyi dileklerini dile getirdi.

Bayramlaşma merasiminde yer alan vatandaşlarda benzer duyguları ifade ettiler. Temel husus hizmet odaklı bir yönetim anlayışı olması şeklinde oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?