ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kuraklık için vatandaşlar dualar etmeye devam ediyor. Manevi olarak destek isteyen ilçe sakinlerinin son yaptığı duada topraklarının bereketlenmesi ve sıkıntıların yok olması istendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Kış döneminde istediği yağışı alamayan ve bahar döneminde de sıkıntıları devam eden vatandaşlar maddi ve manevi anlamda ellerinden geleni yapıyor. Alınan önlem ve tedbirlere rağmen kuraklık tehlikesini ciddi bir şekilde yaşayan Gölbaşı sakinleri bir araya gelip yağmur duası etti.

GÖLBAŞI HALKI YAĞMUR İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Susuzluk sıkıntısı çekildiğinde yapılan yağmur duaları dönem dönem vatandaşların sıkça yaptığı manevi bir olay olarak biliniyor. Gölbaşı ilçesinde de bu sıkıntılardan mustarip olan insanlar namaz için toplandıkları Tulumtaş Rahman Camisi'nde dualar ettiler. Her yaştan insanın katıldığı yağmur duası olayında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da yer aldı.

Başkan Odabaşı namaz çıkışı cami cemaati ile birlikte sohbet etti. Sohbetin ardından yağmur yağması için eller gökyüzüne açıldı. Yapılan duada Allah'a dualar edilerek yağmur istendi. Yaşanan manevi anın ardından cami cemaati hep beraber verilen yemek organizasyonuna katıldı. Orada da aynı şekilde topluca dualar edildi.

YAĞMUR DUALARI DEVAM EDİYOR

Yaz zamanlarında yağmur duasına çıkma olayları çok sık yaşanıyor. Kuraklık alarmının ciddi bir şekilde etkilerini göstermeye başladığı Türkiye'de sık sık Müslüman vatandaşlar toplanarak dualar ediyor. Ankara'nın farklı noktasında da insanlar yağmur duası yaparak temennilerini söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Congresium nerede, toplu taşıma ile nasıl gidilir?

ATO Congresium nerede, toplu taşıma ile nasıl gidilir?