ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan tarafsızlık mesajı: Eşit bir şekilde yöneteceğiz

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan tarafsızlık mesajı: Eşit bir şekilde yöneteceğiz

Gölbaşı'nın yeni Belediye Başkanı Odabaşı ilçenin meclis toplantısında konuştu. Başkan Odabaşı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan tarafsızlık mesajı: Eşit bir şekilde yöneteceğiz

Mazbatasını alarak göreve başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçenin Nisan ayı meclis toplantısına başkanlık etti. Başkan Odabaşı burada benimsedikleri hizmet anlayışına dikkat çekti.

“TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM”

Başkan Odabaşı sözlerinin başında yerel seçim sürecinin sorunsuz geçmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Yakup Odabaşı “En büyük mutluluğumuz kazasız belasız seçimleri atlatmış olmamız. Buradan seçim boyunca huzurumuz ve güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum, Gölbaşılı hemşehrilerime de ayrıca en içten teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

“ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeye hizmet ederken şeffaf olacaklarını vurguladı. Parti rozetini geride bırakacağını söyleyen Başkan Odabaşı “Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl Gölbaşımıza şeffaf bir şekilde hizmet edeceğiz. Seçimi kazandığımız gün parti rozetini çıkartacağız demiştik ve çıkardık. Gölbaşı’mızı eşit şekilde, birlik ve beraberlik içinde yöneteceğiz. Meclis üyelerimizden de beklentimiz parti rozetlerini çıkartarak, Gölbaşı’mızı ortak akılla yönetmemizdir” dedi.

CHP'NİN KAZANAN ADAYLARI ARASINDA YER ALDI

Başkan Odabaşı Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği seçimleri ilk sırada tamamlamış ve halkın oyları ile yeni belediye başkanı olmuştu. Gölbaşı halkı artık gözünü Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın ilçeye neler katacağına çevirmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prim ve yaş indirimi geliyor 1,5 milyona emeklilik hakkı geliyor! Erken emeklilik bekleyenlerin rotası şekillendi

Prim ve yaş indirimi geliyor 1,5 milyona emeklilik hakkı geliyor! Erken emeklilik bekleyenlerin rotası şekillendi