ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı

Uzun bir dönem sonra yeniden Gölbaşı Belediye Başkanı olan Odabaşı'na tebrik amaçlı ziyaretler devam ediyor. Toplumun her kesiminden gelen isimleri makamında ağırlayan Başkan Odabaşı duyduğu minneti dile getirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı

Yerel seçim döneminin geride kalmasının ardından yeni seçilen belediye başkanlarına makamlarında ziyaretler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

GÖLBAŞI'NDA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Gölbaşında yaşayan vatandaşlardan ve ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden yapılan ziyaretlerde Başkan Odabaşına iyi dilek mesajları veriliyor. Söz konusu görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerde bulunuluyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na günlerdir devam eden ziyaretler konusunda vatandaşlara bir teşekkür mesajı geldi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan görsel paylaşımlara ek olarak “Tüm mahallelerimizden ziyarete gelen kıymetli hemşerilerimize nazik ziyaretleri ve içten sohbetleri için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte kocaman bir aileyiz” sözlerine yer verildi. İlçe yönetiminden önde gelen isimler, Ankara'daki önemli kuruluşların temsilcileri, ilçe muhtarları ve vatandaşlar gün içine Başkan Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaretlerine devam ediyor.

İLÇEDE NELER OLACAĞI MERAKLA BEKLENİYOR

İnsanların kendilerinden beklentilerinin farkında olduğunu dile getiren Yakup Odabaşı'da ilçe için en uygun hizmeti yapmak için çalışacaklarını ifade etti. Ziyaret dönemi ile birlikte Başkanlık görevini de yürüten Yakup Odabaşı'nın bu sürecin tamamlanmasının ardından hizmet odaklı çalışmalara daha fazla vakit bulması bekleniyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak seçimi kazanan Başkan Odabaşı'nın önündeki 5 yıllık başkanlık döneminde yapacağı çalışmalar geniş bir kesim tarafından takip ediliyor. Vatandaşlar ziyaretlerinde görevinde Odabaşı'na desteklerini dile getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisini açıkladı!

Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisini açıkladı!