ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor

Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor

Yaz aylarının gelmesi vatandaşlar açısından sosyalleşme ve açık alanda daha fazla yer alma fırsatı tanıyor. Bu dönemde insanların güzel anlar geçirmesi için Gölbaşı'nda yoğun bir ilaçlama çalışması yürütülüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gölbaşı Belediyesi ilçede ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor

Yazların kurak ve sıcak geçtiği Ankara'da insanlar rahatlayabilmek ve sevdikleri ile vakit geçirmek için park ve mesire alanları gibi yerlere gitmeyi tercih ediyor. Bu yerlerde insanların rahatlaması açısından yapılan ilaçlama çalışmaları büyük önem kazanıyor.

GÖLBAŞINDA İLAÇLAMA MESAİSİ

Konu ile ilgili Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ekiplerin yaptığı ilaçlamalardan bahsedildi. Yapılan açıklamada söz konusu ilaçlamanın doğaya zarar vermediği vurgusu yapıldı. Belediye tarafından yapılan bilgilendirmede “Halk Sağlığı için Çalışıyoruz. Sivrisinek, karasinek, uçkun ve haşerelere karşı ekolojik dengeye zarar vermeyen biyolojik ilaçlar ile düzenli olarak ilaçlama yapıyoruz. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte gelişimleri hızlanan yumurta ve larvaların ergin olmasını önlemek için ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarımız sürüyor" ifadelerine yer verildi.

"GÖREVİMİZ TOPLUM SAĞLIĞI"

Belediye tarafından yapılan hizmet hakkında yorum yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ekiplerin gerekli donanımlar ile sürekli olarak bu çalışmayı gerçekleştirdiğini vurguladı. Başkan Odabaşı "Tam donamlı ve eğitimli ekiplerimiz, toplum sağlığını tehdit edebilecek haşerelerin yuvalanıp çoğalabileceği yerlerde düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bizim her şeyden önce görevimiz toplum sağlığı. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltip, sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam edecek”  şeklinde konuştu.

Gölbaşında dönem boyu temizliğin sürmesi bekleniyor. Vatandaşlarda hastalanmamak ve bulunduğu ortamda keyifli vakit geçirmesi adına çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki çalışan kadınlara piyango vurdu! SGK desteğiyle bugünkü kurla 136 bin 500 TL geri ödemesiz destek alacaksınız

Ankara'daki çalışan kadınlara piyango vurdu! SGK desteğiyle bugünkü kurla 136 bin 500 TL geri ödemesiz destek alacaksınız