ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı

Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Gölbaşı halkı yeşil alanlara daha fazla gitmeye başladı. Bu konuda hazırlık yapan belediye birimleri de vatandaşların kaliteli vakit geçirmesi için faaliyetlerini devam ettiriyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı

Ankara'da yaz aylarında vatandaşların vakitlerini geçirmek için değerlendirebileceği yerler arasında park ve bahçeler ilk sırada yer alıyor. Yerel ve genel yönetimler tarafından yapılan yeşil alanlarda boş zamanlarını değerlendiren şehir sakinleri için bu alanlar sıcak havalarda daha fazla önem kazanıyor.

GÖLBAŞINDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Bu kapsamda sıcak havaların etkisini her geçen dönem arttırdığı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de çalışmalar sürüyor. Gölbaşı Belediyesi'ne bağlı ekipler parklarda bakım ve temizlik seferberliği başlattı. Vatandaşların rahat vakit geçirmesi ve çocukların sağlıklı ortamda oyunlar oynaması için çalışan personeller paslanan ve yıpranan yapıları onardı. Parklarda çimleri biçen ve temizlik yaparak güzel hale gelmelerini sağlayan ekiplerin yaptığı işlemler hakkında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan da açıklama geldi.

Başkan Odabaşı “Gölbaşı bizim evimiz. Ancak Gölbaşı parklarıyla, bahçeleriyle, doğasıyla sadece ilçe sakinlerini değil, tüm Ankara’yı ağırlıyor. Biz de belediye olarak ilçedeki tüm park ve bahçelerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Parklarımızı pırıl pırıl yaparak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz” dedi.

“GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR GÖLBAŞI BIRAKMAK İÇİN”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, makam koltuğuna oturduğu ilk andan itibaren bu hassasiyetlerinin olduğunu “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren başlattığımız temizlik çalışmalarına gece gündüz devam ediyoruz. Hemşehrilerimize sağlık ve temiz bir ortam, gelecek nesillere temiz bir Gölbaşı bırakmak için çalışıyoruz, çalışacağız” sözleri ile belirtti.

Belediye ekiplerinin bu çalışmayı düzenli ve devamlı bir şekilde sürdürmesi bekleniyor. Parkların temiz ve bakımlı olması insan sağlığı açısından kritik rol oynuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek, ne kadar sürecek, hangi illeri etkileyecek?

Çöl tozu geldi mi, ne zaman gelecek, ne kadar sürecek, hangi illeri etkileyecek?