Gölbaşı Belediyesi'nden içleri ısıtan uygulama! Gölbaşı'nda öğrenciler sıcak çorba ile güne başlıyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri farklı projeleri ile adlarından söz ettirirken Gölbaşı Belediyesi'nden içleri ısıtan bir uygulama daha devreye alındı. Öğrenciler için sıcak çorba dağıtımına başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'ten açıklama geldi.

Gölbaşı Belediyesi'nden içleri ısıtan uygulama! Gölbaşı'nda öğrenciler sıcak çorba ile güne başlıyor

Ülkemizde okulların açılması ile birlikte öğrenciler için harekete geçildi. Başkent Ankara'da öğrencilerin okula aç karnına gitmemesi için bir süredir düzenlenen çorba dağıtımı programları ilgi görmeye devam ederken Gölbaşı Belediyesi tarafından da öğrencilerin içini ısıtan proje geçirildi.

Gölbaşı Belediyesi, ilçede ikamet eden her yaş gurubu için farklı projelere imza atarken okulların açılmasıyla da öğrencileri unutmadı. Gölbaşı Belediyesi tarafından öğrencilere sıcak çorba ikramı başladı. Öğrencilere 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten önemli açıklamalar geldi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla birbirinden başarılı çalışmalara imza atan Gölbaşı Belediyesi, ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor. Üniversitelerin açılış haftasında Gölbaşı’nda bulunan Gazi, Hacı Bayram Veli ve Ankara Üniversitesi kampüslerinin önüne giden Gölbaşı Belediyesi ekipleri, öğrencilere çorba ikramında bulundu.

aw043294-07.jpg

Sıcak çorbayla içlerini ısıtan öğrenciler, Başkan Ramazan Şimşek’e teşekkür etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, sıcak çorba dağıtımına başlanması ile ilgili olarak “Öğrenci kardeşlerimize belediyemizin İkram Çeşmesi’nden ücretsiz çorba dağıtımı yaparak, paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

aw043294-05.jpg

“PAYLAŞMAK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASIDIR”

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, “Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır” diyerek “Sabah saatlerinde işlerine giden hemşehrimize ve okullarına giden öğrenci kardeşlerimize ücretsiz çorba dağıtımı yaparak paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.

ekran-goruntusu-2023-10-02-115242.png

Gölbaşı'mızda eğitim öğretime başlayan tüm öğrenci kardeşlerime ve eğitimcilerimize sağlık ve başarı dolu bir yıl dilerim” ifadelerine yer verdi.

aw043294-01.jpg

Başkan Şimşek, göreve gelmesiyle birlikte ilçenin çeşitli noktalarına İkram Çeşmeleri'ni kurduklarının altını çizerken her sabah işe giden binlerce vatandaş ve öğrencinin ücretsiz çorba ikramından yararlanabileceğini kaydetti.

aw043294-06.jpg

Haberankara.com

SONRAKİ HABER