ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması! Ekipler harekete geçti!

Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması! Ekipler harekete geçti!

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri uçkun ve larva ilaçlaması için harekete geçti.
yazar
Haber Merkezi
Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması! Ekipler harekete geçti!

Gölbaşı Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İlçe genelinde uçkun ve larva ilaçlamasında 12 ay boyunca kesintisiz şekilde hizmet veren Gölbaşı Belediyesi, tam donanımlı ve bütün sertifikalara sahip ekipler ile teyakkuza geçti.

VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İÇİN İLAÇLAMA YAPILDI

GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan ilaçlama sayesinde böcekle mücadele ediyor. Bunun ile birlikte sıcak havalarda vatandaşların park ve yeşil alanlarda rahat otursun diye ekipler, yoğun biçimde çalışarak yeşil alanları da ilaçladı.

Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor - Timeturk Haber

Gölbaşı Belediyesi yaz ayları boyunca tüm ilaçlama çalışmalarına rutin bir şekilde devam ediyor. Böylece böceklerin larva döneminde yaptıkları ilaçlama ile böcek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor.

BÖCEKLERE PERİYODİK MÜDAHALE!

GÖLBAŞI BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERLE MÜCADELE BAŞLATTI

Böceklere yönelik ilaçlama işlemi rutin bir şekilde yapılırken aynı zamanda da ilaçtan kurtulan böceklere periyodik olarak müdahale işlemi yapılıyor. Birçok yeşil alan Gölbaşı Belediyesi'ne bağlı olan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanmaya devam ediliyor.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da toplu taşıma araçlarına büyük zam! Bundan böyle 15 TL ödenecek

Ankara'da toplu taşıma araçlarına büyük zam! Bundan böyle 15 TL ödenecek