ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı'nda seçimi kazanan Yakup Odabaşı çalışmalara başladı

Gölbaşı'nda seçimi kazanan Yakup Odabaşı çalışmalara başladı

Ankara'da sonucu merakla beklenen ilçelerden olan Gölbaşı'nda CHP farklı bir şekilde kazandı. Bu sonucun ardından Gölbaşı ilçesi de el değiştiren ilçeler arasına katılmış oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adayı tarafından kazanılan Gölbaşı bu seçimde farklı bir üstünlüğe sahne oldu. Seçime damga vuran CHP burada da sandıktan farklı şekilde kazanan olarak çıktı.

BAŞKAN ODABAŞI HİZMETLE TEŞEKKÜR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Seçimi kazanan isim olan Yakup Odabaşı ise kutlamaların ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladığı mesajını verdi. % 44.33 oy oranı ile 2029 yılına kadar Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görev yapmaya hak kazanan Odabaşı sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Odabaşı sosyal medya hesabından Gölbaşı ilçesine bir teşekkür videosu yayınladı. Başkan Odabaşı “Şimdi karşınıza teşekkür etmeye geldim” diyerek çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Yakup Odabaşı "Benim teşekkürüm iki kelime ile değil,  her kuruşunda yetimin hakkı olan bütçemizi en verimli şekilde kullanarak olacak. Gölbaşı'mıza hak ettiği değeri vererek teşekkür edeceğim. İnanıyorum ki kutlu yolda, çok işler yapacağız. Görevimin bana verdiği tüm yetkiyi hizmet için kullanacak, Gölbaşı'nı hak ettiği güzel günlere ulaştıracağız"  diyerek hizmet ederek kendini ispat edeceğine işaret etti.

İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Hemen çalışmalara başlayan Odabaşı daha sonrasında  CHP'nin kazandığı ilçe belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Başkan Odabaşı  şehir için planlanan yol haritası hakkında istişarelerde bulundu. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın ilerleyen günlerde mazbatasını alması ve resmi olarak başkanlık görevine başlaması bekleniyor. Vatandaşlarda sosyal medya hesaplarından sonuçların ilçe için hayırlı olması temennisinde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı ev sahiplerine Bakan Şimşek'ten uyarı! Son gün verildi

Ankaralı ev sahiplerine Bakan Şimşek'ten uyarı! Son gün verildi