ANASAYFA Gölbaşı MHP Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir?

MHP Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir?

MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini son dakika açıkladı. Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek'in kimliği ve siyasi kariyeri merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
MHP Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için yarışacak isimler belli olmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından yapılan son dakika açıklaması ile MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini kamuoyunun bilgisine sundu.   

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır." ifadeleri ile kesinleşen adaylarını açıkladı. Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak Ramazan Şimşek gösterildi. Ankaralılar da ‘’Ramazan şimşek kimdir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. 

RAMAZAN ŞİMŞEK KİMDİR?

27 Kasım 1968 yılında Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Yavrucuk Köyü’nde doğan Şimşek, öğrenim hayatına Yavrucuk Köyü’nde başlayarak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi’nde devam etti. Öğrenim hayatına devam ederken, aynı zamanda Serbest Muhasebeci olarak iş hayatına atılan Şimşek, 1992 Yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Sigorta Acenteliği faaliyetlerini kapsayan kendi ofisini kurdu. Evli ve bir çocuk babası olan Şimşek, 2005 – 2008 Yılları Arası Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı İlçe Sekreteri olarak çalıştı. 

2008 – 2012 Yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı olarak görev yapan Şimşek, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlenerek sosyal projelerde yer aldı. Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe teşkilatında çeşitli görevler üstlenen Şimşek, 2014 yerel seçimlerinde MHP'den Gölbaşı Belediye Meclis üyesi seçildi.

2014 – 2019 Yıllarında Büyükşehir Meclis Üyesi, 2015 yılından itibaren MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve aynı dönemde Plan Bütçe Komisyon üyesi oldu. Şu anda da Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görevini yerine getiren Şimşek 31 Mart 2024 yerel seçimleri için de MHP'den aday oldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayını son dakika açıkladı!

MHP Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayını son dakika açıkladı!