ANASAYFA Güdül Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Güdül Belediyesine ziyaret!

Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Güdül Belediyesine ziyaret!

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçeyi ziyaret eden Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini duyurdu.
yazar
Haber Merkezi
Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Güdül Belediyesine ziyaret!

Güdül Belediye Başkanı olarak, Ak Parti Genel Sekreteri Sayın Fatih Şahin'i ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İlçe Başkanımız Sayın Sadettin Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, ilçemizde gerçekleştireceğimiz çalışmaları değerlendirdik ve istişarelerde bulunduk.

ankara-gudul-arsa-fiyatlari.png

Gelişim ve işbirliği ön planda

Genel Sekreterimiz Sayın Fatih Şahin'in ilçemizi ziyaret etmesi, ilçemizin gelişimi ve işbirliği olanaklarının değerlendirilmesine yönelik önemli bir adım oldu. İlçemizin geleceğine yönelik atılacak adımlarda, parti olarak birlikte çalışmanın ve desteklemenin önemini bir kez daha vurguladık.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın, konu ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Ak Parti Genel Sekreterimiz Sn. Fatih Şahin'i, İlçe Başkanımız Sadettin Erdoğan ile birlikte ziyaret ederek ilçemizde yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverliği için Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

2020-03-17.jpg

Misafirperverlik ve teşekkür

Sayın Fatih Şahin'e ilçeye gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ettiğini dile getiren Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın, ilçenin kalkınması ve daha iyi bir geleceğe ulaşması adına yapacağı çalışmalarda, işbirliğinin daha da güçlenerek devam etmesini umut ettiğini belirtti.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir gramın altında altını olanların dikkatine! Üretimini kalkıyor!

Bir gramın altında altını olanların dikkatine! Üretimini kalkıyor!