ANASAYFA Güdül Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor!

Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor!

İlçe belediyeleri hizmetlerini sürdürüyor. Ankara'da ilçe belediyeleri de çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Güdül'de yabani ot temizliği yapıldığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor!

Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor! - Ülkemizde belediyeler sorumlu oldukları ilçelerdeki çevre düzenleme, temizleme, geliştirme gibi pek çok görevi yerine getiriyor. Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri hizmetleri ile adlarından söz ettirirken son olarak Güdül ilçesinde de belediye tarafından yapılan temizlik çalışmalarına ilişkin bilgiler verildi.

Ankara'nın Güdül ilçesinde kaldırım kenarlarında, sokaklarda ya da diğer alanlarda yabani ot temizleme çalışması yürütüldüğü öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI: ''TEMİZLİK ÇOK ÖNEMLİ''

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Güdül halkının tertemiz bir ilçede yaşaması için çalıştıklarını belirtti. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin, kaldırım kenarlarında, sokaklarda ya da diğer alanlarda yabani otları biçerek sokakları temizlediğini aktaran Güdül Belediye Başkanı Yalçın, "Temizlik çok önemli. 'Sakin şehir' unvanına sahip ilçemize son zamanlarda ziyaretler artmıştır. İlçeye gelenlerin tertemiz sokaklarda, meydanlarda yürümesini sağlamaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

İlçedeki çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Güdül Belediye Başkanı Yalçın, ilçede haşerelere karşı da ilaçlama çalışması başlatıklarını bildirdi.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank'tan sıfır araç alacaklara müjde! 48 vadeyle ödeme imkanı!

Halkbank'tan sıfır araç alacaklara müjde! 48 vadeyle ödeme imkanı!