ANASAYFA Güdül Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güdül'de değişim süreci tamamlanmış ve yeni belediye yönetimi iş başı yapmıştı. Güdül Belediyesi'nden yeni döneme dair yeni bir paylaşım daha geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara'nın Güdül ilçesinde Mehmet Doğanay'ı Belediye Başkanlığına göstermişti. Doğanay'da gerçekleşen seçimde 1.liği göğüsleyen isim olmuştu.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ İSTEĞİ

2019'daki seçime göre yeni bir yönetime sahip olan Güdül'de , geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yönetimi başlamıştı. Seçimi kazanmasından sonra kendisine çiçek gönderilmesini istemeyen Başkanlar arasında yer alan Doğanay “Bizlere çiçek göndermek yerine SMA yavrularımıza ya da LÖSEV bağış yapmalarını ve onlara umut ışığı olmalarını rica ediyoruz" demişti.

Mazbatasını alan ve görevi başındaki kısa zaman içinde vatandaşların nikahlarını kıyarak onların mutlu anlarına eşlik etme gibi deneyimlerde yaşanan Başkan Doğanay, Güdül Belediyesi'nde ilk meclis toplantısını yaptı.

GÜDÜL'DE YENİ YÖNETİMİN İLK TOPLANTISI

Güdül Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “2024-2029 döneminin ilk Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Doğanay başkanlığında gerçekleşti. Yeni seçilen Belediye Meclis Üyelerimize başarılar diliyor, toplantıda alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz”  ifadelerine yer verildi.

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'ın yönetim süreci boyunca ABB yönetimi ve diğer aynı parti ilçeleri ile yakın istişarelerde bulunması bekleniyor. Güdül ilçesinde ilerleyen dönemlerde ne gibi bir değişiklik yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK uzmanı hesapladı! Ramazan Bayramı'nda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak?

SGK uzmanı hesapladı! Ramazan Bayramı'nda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak?