1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan son kararlar ile birlikte Cumhurbaşkanlığı görevden alma ve atamalar yayımlandı.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı!

1 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarında Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları yayımlandı. Bazı bakanlıklarda görevden alma ve atamalar gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ATAMA KARARLARI YAYIMLANDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Hakan AYDIN atanmıştır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan iş Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince iş Müfettişi Mehtap KEMELDERE atanmıştır.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Mehmet Ali YARIŞ atanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan Vergi Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! - Resim : 2

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! - Resim : 3

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Burcu AKKAYA atanmıştır.

Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki ERTEM, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! - Resim : 4

Antalya Belek Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet YAZICI atanmıştır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. İsmail BOZ atanmıştır.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! - Resim : 5

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Selman ÖĞÜT atanmıştır.

İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Güliz MUĞAN atanmıştır.

1 Aralık Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı! - Resim : 6

Karar 1 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de yayımlandı.

SONRAKİ HABER