ANASAYFA Gündem 1 Nisan resmi tatil mi, kamu personelleri idari izinli mi?

1 Nisan resmi tatil mi, kamu personelleri idari izinli mi?

31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan tarihinin resmi tatil olup olmadığı merak edildi. Bu çerçevede kamu personellerinin idari izinli sayılıp sayılmayacağı da gündemdeki yerini aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
1 Nisan resmi tatil mi, kamu personelleri idari izinli mi?

Türkiye, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere odaklandı. Yerel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlar,, seçimin hemen ertesi günü için araştırmalarına başladı. Bu çerçevede 1 Nisan Pazartesi günü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken kamu personelleri de konuyu yakın takiplerine aldı.

1 Nisan tarihinin resmi tatil olup olmayacağı merak ediliyor. 31 Mart tarihinde yerel seçimler gerçekleştirilecek ve ertesi günü için de ‘’1 Nisan tatil mi?'' sorusuna yanıt aranacak. Sandık kurullarında görev alan kamu personeli hakkında açıklama geldi. Bu kapsamda ‘’1 Nisan resmi tatil mi, 1 Nisan'da kamu personelleri idari izinli mi 2024?'' gibi merak edilen soruların yanıtlarını derledik. 

1 NİSAN RESMİ TATİL Mİ, İDARİ İZİN VAR MI?

‘’1 Nisan resmi tatil mi?'' sorusunun cevabı merak ediliyor. 31 Mart tarihinde yerel seçimler yapılacak. Seçimden sonraki gün izin durumu ise araştırılıyor. 

‘’1 Nisan'da kamu personelleri idari izinli mi?'' sorusu da kamu kurumlarında çalışanların gündeminde yer alıyor. Sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan Pazartesi idari izinli sayılacak. Bunun dışında herhangi bir izin ve tatil açıklaması henüz bulunmuyor. Ancak okulların da tatil edilmesi bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin tarihi belli oldu!

Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin tarihi belli oldu!