ANASAYFA Gündem 108. Dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

108. Dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bugün gerçekleştirilen 108. Dönem özel güvenlik görevlisi sınavı hakkında merak edilenler artıyor. Bu kapsamda sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
108. Dönem özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2024 yılı için düzenlenen ÖGG sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın tamamlanmasının ardından ise milyonlarca aday, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler de araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklamaların yapılıp yapılmayacağı da gündemde yer alanlar arasındaydı. 

2024 YILI ÖGG SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınav süresi, silahlı sınava girecek kursiyerler için (100 adet genel soru + 25 adet silah bilgisi) 150 dakika, silahsız sınava girecek kursiyerler için (sadece 100 adet genel soru) 120 dakika, silah farkı sınavına girecek kursiyerler için (sadece 25 adet silah bilgisi) 30 dakika şeklindeydi.

Sınavın tamamlanmasının ardından ise sınav soru ve cevapların açıklanıp açıklanmadığı merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sınav sonuçlarının henüz açıklanmadığı ifade edilerek, 29 Nisan Pazartesi günü sonuçlarının açıklanmasının beklendiği ifade edildi.

108. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Pazartesi açıklanması beklenen soru ve cevaplar ile birlikte sonuçların ise 17 Mayıs 2024 tarihinde adaylara duyurulmasının beklendiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kaçak oto parçası operasyonu!

Ankara'da kaçak oto parçası operasyonu!