ANASAYFA Gündem 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi, İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma bedava mı?

15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi, İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma bedava mı?

Resmi tatillerde ücretsiz olan toplu taşıma araçlarının 15 Temmuz'da da ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 15 Temmuz'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi, İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma bedava mı?

15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi, İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma bedava mı? - Ülkemizde dini ve resmi tatillerde büyükşehirlerde toplu taşıma araçları ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Kurban Bayramı'nda ücretsiz olarak kullanılabilen toplu taşıma araçlarının ardından 15 Temmuz tarihi için de araştırmalar başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde pek çok vatandaş, ''15 Temmuz toplu taşıma bedava mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, İstanbul, Ankara, İzmir'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği araştırılan konular arasında yer alırken bu yıl 15 Temmuz tarihi cumartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz Cumartesi günü ulaşım araçları hakkında son durumu derledik.

15-temmuzda-toplu-tasima-ucretsiz-mi-istanbul-ankara-izmirde-toplu-tasima-bedava-mi.jpg

15 TEMMUZ'DA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro seferleri vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. İstanbul'da İstanbulkart geçen toplu taşıma araçlarında, İstanbulkart'ı kişiselleştirilmiş olanlar ücretsiz seyahat edebiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) şehir içi toplu taşıma araçları, 15 Temmuz saat 00.00'dan 16 Temmuz saat 06.00'ya kadar vatandaşa ücretsiz hizmet verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Memur emeklilerine fark ödemeleri yapılacak mı? Resmi açıklama gündeme geldi

Memur emeklilerine fark ödemeleri yapılacak mı? Resmi açıklama gündeme geldi