ANASAYFA Gündem 2024 Bayram tatili bitti mi, ne zaman bitiyor, hangi gün son?

2024 Bayram tatili bitti mi, ne zaman bitiyor, hangi gün son?

Ramazan Bayramı tatilinin kamu kurumları için 9 gün olarak ilan edilmesinin ardından araştırmalar da başladı. Ramazan bayramı tatilinin hangi gün sona ereceği merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
2024 Bayram tatili bitti mi, ne zaman bitiyor, hangi gün son?

İslam alemi 11 Mart tarihinde başlayan Ramazan ayını 9 Nisan tarihinde de sonlandırdı. 10 Nisan tarihinde Ramazan Bayramı idrak edilirken bu yıl toplamda 3,5 gün olan tatil süresi kamu kurumları için 9 güne çıkarıldı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler tatile çıkarken şimdilerde de tatilin ne zaman sona ereceği araştırılmaya başlandı. 

Vatandaşlar, ‘’Ramazan Bayramı ne zaman bitiyor, bayram tatili kaç gün, ne zaman sona erecek?'' sorularına cevap arıyor. 2024 Ramazan Bayramı için son tarih belli olurken detayları da Haberankara.com okurları için derledik.

2024 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BİTİYOR?

10 Nisan 2024 Çarşamba tarihinde başlayan Ramazan Bayramı, arefe günü ile birlikte toplamda 3 gün sürüyor. İxlam alemi için büyük anlam ve önemi olan Ramazan Bayramı'nın ne zaman sona ereceği merak ediliyor. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan Ramazan Bayramı'nın son günü de paylaşıldı. 2024 Ramazan Bayramı'nın son günü yaşanıyor. 

Bayram, 12 Nisan 2024 Perşembe günü sona erdi. Bununla birlikte 9 günlük bayram tatili süresine gözler çevrildi.

2024 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN, BİTTİ Mİ?

Kamu kurumlarında çalışanlar için 9 güne uzatılan Ramazan Bayramı tatili 8 Nisan'da başladı. Ramzan Bayramı tatili 14 Nisan 2024 saat 23.59'da sona erecek. Böylelikle 15 Nisan Pazartesi günü itibariyle normal mesailere dönüş yapılacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
14 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro Ankaray EGO Başkentray bedava mı?

14 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro Ankaray EGO Başkentray bedava mı?