2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında?

Kadınlar Günü kapsamında araştırmalar devam ediyor. Kadınlar Gününün ne zaman ve hangi tarihte kutlanacağını merak edenler araştırmalarına devam ederken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı.

2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında?

Sosyal medya platformlarında yer alan Kadınlar Günü açıklamaları ve kampanyalarının ardından vatandaşlar da Kadınlar Günü hakkında bilgi sahibi olmak istedi. Söz konusu günle ilgili olarak araştırmalarına devam eden vatandaşlar, ‘’2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında?'' gibi sorularına yanıt ararken detaylar da belli oldu.

Bu yıl Kadınlar Günü'nün hangi tarihe denk geldiğini merak eden ve bu anlamlı günü kaçırmak istemeyenlerin araştırmaları sürürken mart ayı için geri sayım başladı. Her yıl mart ayında kutlanan Dünya Kadınlar Günü için tarih araştırması başladı. ‘’2024 Dünya Kadınlar Günü tarihi hangi gün, ayın kaçında kutlanacak?'' sorularının ardından detayları derledik.

2024 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Kadınlar Günü bu yıl da kutlanacak. Dünya Kadınlar Günü'nü kaçırmak istemeyenler, tarihlere dair bilgi sahibi olmak istiyor. Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada her yıl 8 Mart tarihinde kutlanıyor.

2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında?

8 Mart bu yıl cuma gününe denk geliyor. Söz konusu tarih 8 Mart Cuma günü kutlanacak. Kadınlar için anlamlı ve özel hissettirmek isteyenlerin kaçırmak istemediği bu tarih ülkemizde de aynı tarihte kutlanıyor olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER