ANASAYFA Gündem 2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?

2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?

Okulların ara tatilde olması nedeniyle ders zilinin çalacağı tarih de merak ediliyor. Ders zilinin çalacağı tarih merak konusu olmaya devam ederken öğrenci ve veliler ara tatilin sona ereceği tarih hakkında araştırmalarını sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
2024 ikinci ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan kararla beraber okullarda her dönem bir haftalık ara tatil süreci oluyor. Ara tatillerle ilgili merak edilenlere belirli dönemlerde yanıt aranırken ikinci dönemin ilk ara ara tatili de başladı. 5 Nisan tarihinde okulların tatil olması ile beraber araştırmalar da arttı. Bayram tatili ve ara tatilin birleşmesi ile beraber ‘’2. ara tatil ne zaman bitecek?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı. 

İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ara tatile başladı. Gündeme ise okullar ne zaman açılacak sorusu geldi. Öğrenci, veli ve öğretmenler, ‘’2024 yılı 2. ara tatil ne zaman bitiyor? Bayrama denk gelen ara tatil sonrasında ilk ders zili hangi gün çalacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. 

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, ARA TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ara tatil tarihleri merakla araştırılıyor. Yılda iki kez uygulanan ara tatillerin ikincisi bu hafta yaşanıyor. Milyonlarca öğrenci ise ‘’Okullar ne zaman açılacak, ara tatil ne zaman bitiyor?'' sorularına yanıt arıyor.

Yılın 2. ara tatili 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Okullar ise 15 Nisan 2024 Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Bu seneki yaz tatili 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En çok çocuklar sevinecek! ABB Dijital Hayvanat Bahçesi'nin Ramazan Bayramı'nda ziyaret açık olacağını duyurdu

En çok çocuklar sevinecek! ABB Dijital Hayvanat Bahçesi'nin Ramazan Bayramı'nda ziyaret açık olacağını duyurdu