2024 Kaymakam adaylığı mülakat sınavı sonuçları açıklandı! Bakan Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla 2024 Kaymakam adaylığı yazılı ve sözlü sınav süreçlerinin tamamlandığını açıkladı.

2024 Kaymakam adaylığı mülakat sınavı sonuçları açıklandı! Bakan Yerlikaya duyurdu

Kaymakam olmak isteyen binlerce adayı ilgilendiren haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla 2024 Kaymakam adaylığı yazılı ve sözlü sınav süreçlerinin tamamlandığını duyurdu. Yerlikaya, 2024 yılı için alımı planlanan ve sınavlarda başarılı olan 77 Kaymakam adayını açıkladı.

2024 Kaymakam adaylığı mülakat sınavı sonuçları açıklandı! Bakan Yerlikaya duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Türk bayrağının dalgalandığı bir video ile yaptığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Kaymakam olup İçişleri Bakanlığı ailemize katılmak isteyen, geleceğin Mülki İdare Amiri olarak vatanımıza hizmet etmeyi arzulayan kıymetli arkadaşlarım…

2024 yılı için alımı planlanan Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınav süreçleri tamamlandı.

Sınavlarda başarılı olan 77 Kaymakam adayımızı açıklıyoruz.

Ülkemize, milletimize ve kaymakam adaylarımıza hayırlı olsun.”

KAYMAKAM ADAYLIĞI SONUÇLARI BAKANLIĞIN WEB SİTESİ ÜZERİNDEN YAYIMLANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, paylaşımında bakanlığın duyurular sayfasına ait internet linkini de ekledi. Adaylar bu linke tıklayarak mülakat sonuçlarını görebilirler.

03 Aralık 2023 tarihinde yapılan kaymakam adaylığı yazılı sınavı sonucuna göre, 19 Şubat - 08 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan mülakata katılan adaylar; nihai başarı bilgilerine e-devlet şifreleri ile giriş yaparak sonuçlara ulaşabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER