2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu!

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih sonuçları duyuruldu. Duyuru MSÜ’nün internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı.

2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu!

Milli Savunma Üniversitesi 2024 yılı askeri öğrenci teminine göre, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları’nda öğrenim görmeye hak kazanan adayların sonuçları, MSÜ’nün internet sitesi üzerinde yayımlandı.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih sonuçları açıklandı. Buna göre adaylar tercih sonuçlarına MSÜ'nün personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden ulaşabiliyor.

2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu!

SEÇİM AŞAMASI FAALİYETLERİ 26 HAZİRAN-20 TEMMUZ ARASINDA YAPILACAK

MSB Millî Savunma Üniversitesi 2024 Yılı Askerî Öğrenci Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri, internet sitesinde yer alan ilan doğrultusunda 26 Haziran - 20 Temmuz 2024 tarihleri arasında icra edileceği açıklandı.

Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Dikmen Caddesi Kara Harp Okulu Komutanlığı Bakanlıklar/Ankara (TBMM karşısındaki 1 Numaralı Nizamiye) adresinde hazır bulunacaklardır. İkinci aşamada ise Hava Harp Okulları, Diğer Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları için farklı esaslar belirlenecek.

2024 MSÜ tercih sonuçları duyuruldu! - Resim : 2

Hava Harp Okulu, Diğer Harp Okulu ve Meslek Yüksekokulu Adayları belirlenen günler içerisinde evrak kontrolü, fiziki yeterlilik ve psikomotor testleri, mülakat ve müzik yeteneği gibi aşamalardan geçecekler.

Başvuru sonuçları e-Devlet şifresiyle giriş yapıldıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenilebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER