ANASAYFA Gündem 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman?

2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman?

Bakanlık tarafından alımı yapılacak olan 8 bin personel alımı için kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği en çok merak edilenler arasında yer aldı.
yazar
Sinem GÜVEN
2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman?

2024 yılı için bundan kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı tarafından 8 bin personel alımının yapılacağı duyurulmuştu. Gelen duyurunun ardından ise başvuru işlemleri bakanlık tarafından tamamlandı. Başvuru yapan vatandaşlar ise kura çekimlerinin ne zaman gerçekleştirileceği hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı. Alım için belirlenen kura tarihleri ise belli oldu!

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalarda kura çekimine ilişkin, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız” ifadelerine yer verilmişti.

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Merak edilenlerin artmasına ilişkin konu hakkında Sağlık Bakanlığı tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan açıklamalara göre Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştireceğini ifade edildi.

Yarın başlayacak olan bu kura çekiminin canlı yayında ve noter huzurunda yapılacağı bilgisi verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı!

Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı!