2024 Umre dönemi ne zaman başlayacak?

2024 Umre başlangıç tarihleri merak ediliyordu. Umre ile ilgili merak edilenler artarken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan açıklama geldi.

2024 Umre dönemi ne zaman başlayacak?

Kutsal topraklara gitmek isteyen kişiler 2024 Umre dönemi başlangıç dönemini merak ediyordu. Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce açıklanması beklenen umre turları tarihlerini bekliyordu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 - 2025 Umre döneminin başlayacağı tarihi duyurdu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklama yaptı.

UMRE DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Umre döneminin 22 Temmuz'da başlayacağını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "2024-2025 Umre dönemi, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz öncülüğünde 22 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla başlıyor. Kutsal topraklara kavuşmak isteyen vatandaşlarımız 10 Haziran itibarıyla kayıtlarını il ve ilçe müftülükleri ile e-Devlet üzerinden yapabilecektir.

2024 Umre dönemi ne zaman başlayacak?

Yüce Rabbimiz çıkılacak bu kutlu yolu hayırlı ve mübarek eylesin." ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede kutsal topraklara kavuşmak isteyen vatandaşlar 10 Haziran itibarıyla kayıtlarını il ve ilçe müftülükleri ile e-Devlet üzerinden yapabilecek.

SONRAKİ HABER