ANASAYFA Gündem 2024 Vekaletle Kurban Bağışı Fiyatı ne kadar? Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Vekaletle kurban fiyatları

2024 Vekaletle Kurban Bağışı Fiyatı ne kadar? Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Vekaletle kurban fiyatları

Kurban Bayramının gelmesi ile beraber vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Kurbanını vekalet yolu ile kestirmek isteyenler için Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılın kurban kesim fiyatlarını açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
2024 Vekaletle Kurban Bağışı Fiyatı ne kadar? Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Vekaletle kurban fiyatları

2024 yılının Kurban Bayramı döneminin gelmesine az bir dönem kala piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Haziran ayında idrak edilecek Kurban Bayramı döneminden dolayı vatandaşlar kurbanlıklarını ayarlamak ve satın almak için harekete geçti.

2024 DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VEKALETLE KURBAN FİYATLARI

Ülkemizde pek çok vatandaş Kurbanını kendisi kesmek yerine vekalet vererek yurt içinde ya da yurt dışında kestirme yoluna gidiyor. İbadetini bu şekilde gerçekleştirmek isteyen vatandaşların tercih ettiği önemli kuruluşlar arasında Diyanet İşleri Başkanlığı yer alıyor. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı kendilerine vekalet vermek isteyen vatandaşlar için 2024 yılı yurt içi ve yurt dışı ücretlerini açıkladı.

Konu ile ilgili bilgilendirme Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan geldi. Erbaş yaptığı açıklama ile bu yılın fiyatlarına dair “2024 yılı vekaletle kurban kesim bedelini, yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olarak belirledik” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından vatandaşların belirtilen miktarı ödeyerek Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile vekaletle kurban kestirmesi bekleniyor.

DİYANETE VEKALETLE NASIL KURBAN KESTİRİLİR?

Diyanet İşleri Başkanlığının Yurt İçi ve Yurt Dışı vekaletle kurban kestirme hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar dilerse https://bagis.tdv.org/ adresi üzerinden ödeme gerçekleştirebiliyor. Konuya dair daha detaylı almak isteyenler il ve ilçe müftülüklerini de ziyaret edebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google Pixel 8a bekleyenler! Fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Google Pixel 8a bekleyenler! Fiyatı ve özellikleri sızdırıldı