ANASAYFA Gündem 22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı?

22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Salı gününe denk gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından 22 Nisan'da okulların olup olmadığı merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
22 Nisan okullar tatil mi, resmi tatil mi, okul var mı?

Milyonlarca öğrenci ve veli tarafından merak ediliyordu! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Salı günü olması nedeni ile o günde bir gün önce Pazartesi gününün yarım gün resmi tatil ilan edilip edilmediği araştırılmaya başlandı. Konuya dair internet üzerinden vatandaşlar tarafından merak edilenler de araştırıldı.

22 NİSAN RESMİ TATİL Mİ, OKULLAR VAR MI?

Bu hafta salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında merak edilenler devam ediyor. 23 Nisan'ın milli bayram olması nedeni ile tüm ülkede resmi tatil ilan edilmesinin yanı sıra bir gün önce yani 22 Nisan gününde okulların tatil olup olmadığı da merak konusu oldu. 

Konuya dair merak edilenler devam ederken, yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamalara göre 22 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olmadığı belirtildi.

Okullar ve kamu kurumları mesailerine yarın tam bir şekilde devam ederken, herhangi bir şekilde yarım gün iznin geçerli olmadığı ifade edildi. 

23 NİSAN RESMİ TATİL!

Tüm bunların yanı sıra ise 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeni ile de resmi tatil ilan edildiği, okulların olmadığı ilan edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca Ankaralıya müjde! 14 saat olan seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya inecek

Milyonlarca Ankaralıya müjde! 14 saat olan seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya inecek