ANASAYFA Gündem 23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz!

23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz!

Milyonlarca vatandaş BİM marketlerde yapılan fiyat paylaşımlarını yakından takip ediyor. Gıdadan temizlik malzemelerine pek çok farklı üründe indirimler uygulanıyor. 23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğunu haberimizin detayında bulabilirsiniz.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
23 Nisan BİM AKTÜEL Kataloğu yayınlandı! Bu fırsatlar kaçmaz!

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden olan BİM, yurdun dört bir yanında mağazalara sahip bir durumda bulunuyor. Bundan dolayı vatandaşların çoğunlukla tercih ettiği market olan BİM çeşitli indirimler uyguluyor.

YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

İlerleyen günlerde yapacağı indirim ya da kampanyaları önceden paylaşan BİM indirimden vatandaşların erkenden bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Ev araçlarından gıdaya, temizlikten elektronik cihazlara pek çok ürün satan BİM çok defa adından söz ettirdi.

Ünlü market bu kapsamda 23 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ürün fiyatlarından bazılarını aktüel kataloğundan yayınladı. Yayınlanan katalogda yapılan indirim ve fırsatlar net bir şekilde gözlemlendi. Vatandaşlar indirim ya da piyasada çok rağbet gören bir ürünün daha ucuz fiyata mağazaya geldiğini öğrendiğinde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruklar oluşturuyor.

23 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOĞU

Market tarafından paylaşılan bilgilere göre yarından itibaren ülkedeki tüm BİM'lerde geçerli olacak yeni fiyatlar şu şekilde oldu;

Gıda ve temizlik ürünlerinin dikkat çektiği aktüelde kadınlar için kişisel bakım ürünleri gibi detaylar yer alıyor. Dönem dönem BİM tarafından yayınlanan kataloglar ile vatandaşlar erkenden almak istedikleri ürünleri belirleyebiliyor. Bu kapsamda BİM ve diğer marketlerde vatandaşların ilgisini çekmek adına kampanyalar düzenliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?