ANASAYFA Gündem 23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi?

23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi?

23 Nisan tarihi ile beraber ek ders ücretlerine ilişkin araştırmalar başladı. Ek ders ücreti ile ilgili olarak detaylar merak konusu olurken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi?

23 Nisan ek ders ücreti ödenecek mi? - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak bazı sorulara yanıt aranıyor. 23 Nisan tarihi ile ilgili olarak resmi tatil ilan edilirken ek ders ücreti de yeniden gündeme geldi. Ek ders ücretinin ödenip ödenmeyeceği araştırılan konular arasında yer alırken merak edilenler de yanıt buldu. 

Öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili nedeniyle ek ders ödemelerinin durumunu araştırıyor. Bu çerçevede ‘’23 Nisan Salı öğretmenlere ek ders ödenir mi? Ek ders ücreti ne kadar?'' sorularına da yanıt aranıyor. 

23 NİSAN EK DERS ÖDENİR Mİ?

Ek ders ücreti, öğretmenlerin 15 saatlik çalışma süresinin dışında girdikleri ders başına aldıkları ücret olarak ifade ediliyor. Resmi tatillerde öğretmenler ek ders ödemelerine dair detayları sorguluyor. 

Milli Bayramlar nedeniyle tatil edilen ve ders yapılamayan hallerde bütün okul yöneticilerine ve öğretmenlere ek ders ücreti ödeniyor. 2024 Ocak zammı ile sözleşmeli de ek ders ücretinin 77,05, kadrolu öğretmende de 89,69 TL olarak belirlendi. Ödemeler de 23 Nisan'da bu rakam üzerinden yapılacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti