ANASAYFA Gündem 23 Nisan kargolar açık mı, kapalı mı, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express dağıtım yapacak mı?

23 Nisan kargolar açık mı, kapalı mı, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express dağıtım yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olmasından dolayı kargo şirketlerinin çalışma durumları merak edildi. Kargo bekleyenler firmaların dağıtım yapıp yapmayacağını sorgulamaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
23 Nisan kargolar açık mı, kapalı mı, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express dağıtım yapacak mı?

Türkiye'nin dört bir yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl salı güne denk gelirken kamu kurumlarında çalışanlar da bir günlük tatil yapma hakkı elde etti. 23 Nisan'ın resmi tatil olmasından dolayı bazı araştırmalar gündeme gelirken kargo bekleyenler şimdiden araştırmalara başladı. 

23 Nisan'da kargoların çalışma durumu merak konusu oldu. Resmi tatiller gündeme geldiğinde bazı hizmetler merak konusu olurken özel sektörde de bağlı bulunan kuruma göre izin yapma hakkı elde ediliyor. Kimi sektör resmi tatilde izin yaparken kimi sektör de çalışma durumunda kalıyor. Bu çerçevede ‘’23 Nisan'da kargolar açık mı? 23 Nisan'da kargo firmaları çalışacak mı?'' sorularına yanıt aranıyor.

23 NİSAN'DA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI?

23 Nisan tarihinin resmi tatil olmasından dolayı kargo firmaları kapalı olacak. PTT ve PTT kargoda hizmetlerine bir gün süreyle ara verecek. 

Yeniden mesaiye ise 24 Nisan tarihinde dönülecek. Özel kargo şirketlerinin de bugün dağıtım yapmayacağı bilinirken detaylar için kargo beklediğiniz firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Devlet Erkanı 23 Nisan için Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı

Devlet Erkanı 23 Nisan için Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı