ANASAYFA Gündem 4 ilde terör örgütüne Bozdoğan-22 operasyonu düzenlendi: 14 şahıs yakalandı

4 ilde terör örgütüne Bozdoğan-22 operasyonu düzenlendi: 14 şahıs yakalandı

Ülke içinde gizlice faaliyet göstermek ve saldırılar ile sokakları kana bulamak isteyen örgütlere emniyet güçleri geçit vermiyor. Teknik ve detaylı takip sonucu yakalanan teröristlere en ağır cezalar veriliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
4 ilde terör örgütüne Bozdoğan-22 operasyonu düzenlendi: 14 şahıs yakalandı

Türkiye'de gizli bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye çalışan terör örgütleri mensupları birer birer yakalanıyor. Ülkemizdeki emniyet birimlerinin yaptığı başarılı operasyonlara dair bilgiler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşılıyor.

“TEK BİR HEDEFİMİZ VAR…”

Eski dönemlerdeki peş peşe yaşanan terör saldırıları günlerinde geri dönmek istemeyen Türkiye, tespit ettiği anda terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getiriyor. Yakayı ele veren teröristler tutuklanarak cezaevine gönderiliyor.

Vatandaşların huzurunun kesintisiz bir şekilde devam etmesi için son yapılan operasyonlarda 14 şahsın daha ele geçirildiği bildirildi. Konu ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Tek bir hedefimiz var; O da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek” dedi.

4 ŞEHİRDE BOZDOĞAN 22 OPERASYONU

Eskişehir, Yalova, Gaziantep ve Samsun'da gerçekleşen Bozdoğan 22 operasyonunda yakalanan şahıslara dair bilgiyi veren Bakan Yerlikaya operasyonlara katılan ve koordinesini sağlayan birimlere teşekkür ettiğini söyledi.  Emniyet Müdürlükleri tespit ettiği anda her terör örgütü mensubunu yakalama çalışmalarını sürdürüyor. 

Yurt içinde ve yurt dışında ülke birliğini koruma amacıyla operasyonların gerçekleştirildiği biliniyor. İlgili birimler operasyonlar sonuçlandıktan sonrasında detaylı bilgilerini kamuoyu ile paylaşıyor. Vatandaşlarda emniyet birimlerinin kazasız belasız çalışmalarının sürmesini istediklerini ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arefe günü teravih namazı kılınıyor mu? Son teravih ne zaman kılınır?

Arefe günü teravih namazı kılınıyor mu? Son teravih ne zaman kılınır?