5 Kasım Pazar günü toplu taşıma ücretsiz mi?

5 Kasım Pazar günü düzenlenecek İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul'da pek çok yol trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılacak yolların ardından vatandaşlar İstanbul'da pazar günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı da merak edildi.

5 Kasım Pazar günü toplu taşıma ücretsiz mi?

45'nci İstanbul Maratonu 5 Kasım Pazar günü düzenlenecek. Cumhuriyetin 100’üncü yılının coşkusunu yaşatacak olan maraton 'Yüzyılın Koşusu' sloganı ile koşulacak. Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan organizasyon, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden start alacak.

Yarışta çipli sporcular için seferler yapılacağı açıklanırken Maraton ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar da 'İstanbul'da Kasım Pazar günü toplu taşıma ücretsiz mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

5 KASIM PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

5. İstanbul Maratonu için geri sayım başladı. Bununla beraber ''5 Kasım Pazar günü toplu taşıma ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur, tramvay, otobüs, Marmaray bedava mı'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. 5 Kasım sabahı katılımcılar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait toplu ulaşım araçlarını göğüs numarasını göstererek ücretsiz kullanabilecek.

5-kasim-pazar-gunu-toplu-tasima-ucretsiz-mi.jpg

Marmaray hattı ise ücretsiz ulaşım araçları içerisinde yer almayacak. Bununla beraber pek çok yol da trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği trafiğe kapatılacak yolları açıklarken alternatif güzergahları da duyurdu. İlgili içeriği aşağıdaki haber bağlantımızdan ulaşabilirsiniz;

Haberankara.com

SONRAKİ HABER