ANASAYFA Gündem 8 Nisan PTT açık mı, PTT kargo çalışıyor mu?

8 Nisan PTT açık mı, PTT kargo çalışıyor mu?

Kamu kurumlarının Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 gün süreyle tatil yapacak olmaları, birçok hizmetin işleyişini etkiliyor. Kargo ve posta hizmetlerinin bayram süresince nasıl bir program izleyeceği sorusunu gündeme gelirken PTT ve PTT kargonun çalışma durumları sorgulanıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
8 Nisan PTT açık mı, PTT kargo çalışıyor mu?

Kamu kurumlarının çalışma durumları 9 günlük tatil açıklamasının ardından gündem olmaya devam ediyor. PTT'nin açık olup olmayacağı ise vatandaşlar tarafından merak edilen bir konu haline gelirken araştırmalar da hız kazandı. 

Kamu kurumlarının tatil takviminin yanı sıra PTT şubelerinin bayram boyunca hizmet verip vermeyeceği ve çalışma saatleri, bayram döneminde kargo ve posta ihtiyaçlarını planlamak isteyenler için önemli bir bilgi olarak öne çıkıyor. İşte, PTT'nin bayram sürecindeki çalışma durumu ve detaylarını derledik.

8 NİSAN PTT VE PTT KARGO AÇIK MI, KAPALI MI?

PTT'nin 8 Nisan tarihinde açık olup olmadığı sorusu en sık aratılanlar arasında yerini aldı. Kamu, kurum ve kuruluşlarda çalışanların 6 - 14 Nisan tarihlerinde tatil yapacak olmasıyla birlikte özel kargo şirketleri çalışacak ancak PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 8 - 9 Nisan'da hizmet vermeyecek. PTT şubeleri;

08.30 - 17.00 ve 08.30 - 17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan en geç 17.00'a kadar hizmet verip kapanmaktadır. PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşmak adına PTT müşteri hizmetlerine 444 1 788 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'de Koray Aydın adaylığını açıkladı! Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun

İYİ Parti'de Koray Aydın adaylığını açıkladı! Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun