8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ne zaman yürürlüğe girecek?

8. Yargı Paketi ile ilgili güncel durum yakından takip ediliyor. Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de görüşülürken 8. Yargı Paketi gelişmeleri de merak ediliyor.

8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ne zaman yürürlüğe girecek?

Yeni yargı paketi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 8. Yargı Paketi son durumu merakla takip edilirken gelişmeler de yakından takip ediliyor. Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görüşülüyor. Yargıya dair pek çok yeniliğin yer aldığı yeni Yargı Paketi içeriği maddeleri ise araştırılıyor.

Yargı paketine ilişkin merak edilenler gündemdeki yerini korurken ‘’8. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, yeni Yargı Paketi'nin son durumu ve maddeleri nedir?'' gibi sorulara yanıt aranıyor.

8. YARGI PAKETİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

İçerisinde emekliye 3 bin TL ikramiyenin de olduğu 8. Yargı Paketinin ne zaman çıkacağı merak edildi.

8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ne zaman yürürlüğe girecek?

Yargı Paketi yani Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 14 maddesi 21 Şubat günü TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Görüşmeler devam ederken TBMM'de kabul edilen düzenlemelerin 1 Haziran 2024 tarihinde yürürlüğe gireceği kaydedildi. Gelişmelerin ilerleyen tarihlerde yeniden güncellenmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER