81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi!

Ülkenin tamamında asayiş çalışmaları çerçevesinde cezalarını çekmekten kaçanlar birer birer yakalanıyor. Ülkenin istisnasız her şehrinde yapılan bu operasyonlarda elde edilen rakamlar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor.

81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi!

Türkiye güne ülkenin tüm şehirlerinde gerçekleştirilen bir operasyon haberi ile uyandı. Haberi paylaşan isim İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 81 ilde son 5 gündür aranan şahısları yakalamaya yönelik bir operasyon gerçekleştirildiğini bildirdi. Söz konusu operasyonda kaç kişinin yakalandığı ve bunların suçlarının ne olduğu detaylı bir şekilde aktarıldı.

81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi!

BİNLERCE KİŞİ YAKALANDI

Çember-18 adı verilen operasyon ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Yerlikaya "ÇEMBER-18” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

Şahısların gözaltına alındıktan sonra adalete teslim edildiklerini söyleyen Bakan Ali Yerlikaya “Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan Polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ele geçirilen isimlerin aldıkları cezalar ve işledikleri suçlara göre dağılımı şu şekilde oldu;

81 ilde aranan şahıslara yönelik Çember-18 operasyonu düzenlendi! - Resim : 2

ARANAN ŞAHISLAR OPERASYONLARI SÜRECEK

Suç işlediği halde adaletten kaçanlar tehlikeli bir grup olarak göze çarpıyor. Bu kişilerin yeniden suça bulaşmadan yakalanması konusunda azami derece hassasiyet gösteriliyor.

SONRAKİ HABER