ANASAYFA Gündem 9 Nisan arefe günü kargo şubeleri açık mı, kargolar dağıtıma devam edecek mi?

9 Nisan arefe günü kargo şubeleri açık mı, kargolar dağıtıma devam edecek mi?

Arefe günü kargoların çalışma durumu sorgulanıyor. Kargo şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar Aras, Yurtiçi MNG ve Sürat Kargo gibi birçok şubesi olan kargoların arefe günü açık mı yoksa kapalı mı olduğunu merak ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
9 Nisan arefe günü kargo şubeleri açık mı, kargolar dağıtıma devam edecek mi?

E-Ticaretin son yıllardaki hızlı gelişimi ile birlikte kargo şubelerinin iş yükü arttı. Dijitalleşen dünya ile birlikte cep telefonları üzerinden kolaylıkla ve hızlı bir şekilde oluşturulan siparişler ile birlikte ürüne ulaşım süreci de kolaylaştı. Bayram öncesi ve sonrasında artan talebe bağlı oluşan yoğunluk nedeniyle, kargo şubelerinin Arefe günü ve bayram süresince çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. 

 Vatandaşlar ‘’Kargo şubeleri arefe günü ve bayramda açık olacak mı?'' sorularına yanıt aradı. Arefe günü kargolar açık mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kargo şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar ‘’Kargolar bugün açık mı, dağıtıma devam edecek mi?'' sorularına yanıt arıyor. 

KARGOLAR AREFE (BUGÜN) AÇIK MI, BAYRAM SÜRESİNCE AÇIK OLACAK MI?

Aras, MNG, Sürat, Yurtiçi Kargo gibi kargo şubeleri arefe günü öğleye kadar hizmet vermeye devam edecek. Kargo şubelerinin dağıtıma devam edip etmediği ise şubelerin genel merkezleri aranarak öğrenilebilecek.

Ramazan Bayramı'nın 1 - 2 - 3'üncü gününde kargo şubeleri kapalı olacak. Cumartesi günü ise yeniden çalışmaya devam etmeleri bekleniyor. Bu çerçevede işleminizin olduğu kargo şubesi ile iletişime geçmeniz faydalı olacaktır. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık, borsa ne zaman açılacak?

9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık, borsa ne zaman açılacak?