ANASAYFA Gündem Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 bin personel alımı için başvuru yapan adaylar tarafından merak edilenler devam ederken, konu hakkında bugün açıklama geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Bu sene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 bin personel alımı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açıklama geldi. Gelen açıklamalarda personel alım sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

8 BİN PERSONEL ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin personel alımı sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Bakanlığın resmi internet adresi üzerinden sonuçlar hakkında merak edilen tüm detaylar da açıklanmış oldu.

Bakan Göktaş tarafından konu ile ilgili 8 bin personel alımı sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bakan Göktaş'ın açıklaması şu şekilde:
"Bakanlığımız bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarını söz verdiğimiz gibi bayramdan önce açıkladık. Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda 'Güçlü Birey, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye' anlayışıyla hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük ailemize hoş geldiniz." şeklinde açıklamalara yer verildi. Adayların sonuçlara erişiminin açıldığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB, Ramazan ayı boyunca 137 ton 526 kilogram eti vatandaşlara ulaştırdı!

ABB, Ramazan ayı boyunca 137 ton 526 kilogram eti vatandaşlara ulaştırdı!