Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin yine benzer bir trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni Anıl Aci'nin geçirdiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Yazar Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin karıştığı ölümlü kaza, Türkiye gündemindeki yerini korumaya devam ediyor.

Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçan Eylem Tok'a yönelik soruşturma sürerken, T.C.'nin karıştığı kazada hayatının kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci'nin komyon çarpması hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

KUZENİ DE TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

11 Mart günü TEM Otoyolu, Kavaklı Mahallesi mevkii Ankara istikametinde emniyet şeridindeki Anıl Aci'ye çarparak ölümüne neden olan sürücü Sait İ. kullandığı kamyonu rüzgarın savurduğunu öne sürmüştü.

Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından yeniden mahkemeye çıkarılan kamyon sürücüsü Sait İ. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kazaya ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

KOMYON ANİL ACİ'YE ÇARPTI!

Görüntülerde, Anıl Aci, araçtaki arızayı kontrol ederken Sait İ. idaresindeki 34 ET 4116 plakalı kamyonet Soner ve Anıl Aci'ye çarptığı görülüyor.

Türkiye gündeminde düşmeyen yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ve Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kaza ardından, Aci'nin kuzeni Anıl Aci'nin de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aci ailesinin evine evlat ateşi düşerken, Eylem Tok'un ve oğlu T.C.'nin ne zaman Türkiye'ye iade edileceği ise henüz bilinmiyor.

Haberankara.com