ANASAYFA Gündem Ankara 14 Nisan nöbetçi noter var mı, açık mı?

Ankara 14 Nisan nöbetçi noter var mı, açık mı?

Bu Pazar günü noterde işi olan vatandaşlar için Türkiye Noterler Birliği tarafından Ankara'da hangi adreslerde nöbetçi noterlerin bulunup bulunmadığı açıklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara 14 Nisan nöbetçi noter var mı, açık mı?

Bugün hem Ramazan tatili hem de pazar günü olması nedeni ile neredeyse tüm kurumlar kapalı. Fakat kişilerin bu süre içerisinde olabilecekleri aciliyetlerine karşı da noterler belirli bölgeler için nöbetçileri olup olmadığı da merak konusu oldu. Bugün de Ankaralı vatandaşların noterde işlerini kolay bir şekilde halledebilmeleri için nöbetçi noter listesinin açıklanıp açıklanmadığına ilişkin de bilgiler alındı.

ANKARA 14 MAYIS NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ BELLİ OLDU!

Yapılan açıklamalara göre 14 Nisan tarihi için nöbetçi noter listesi vatandaşlar ile paylaşıldı. Buna göre her hafta Pazar günü açıklanan nöbetçi noter listesinin bu hafta Ramazan Bayram tatili nedeni ile açıklanmadığı ifade edildi.

Tüm kamu kurumu çalışanlarının 15 Nisan 2024 Pazartesi günü yeniden görev başına geleceği hakkında açıklama yapılmasının yanı sıra bu nedenle bugün de nöbetçi noterin bulunmayacağı belirtildi.

Türkiye Noterler Birliği tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde “Nöbetçi olan noterler hafta sonları; bazı illerde yalnızca Cumartesi, bazı illerde Cumartesi ve Pazar günleri nöbet sistemiyle hizmet vermektedir. Ankara'da 14 Nisan günü için nöbetçi noterlik kaydı bulunamamıştır.” denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rekabet Kurumu uzman yardımcısı sınav ilanını duyurdu!

Rekabet Kurumu uzman yardımcısı sınav ilanını duyurdu!