Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar

Personel alımlarına ilişkin bugün önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre Ankara Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararın detayları ve başvuru şartları da ayrıca açıklandı.

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında aktarılan son habere göre Ankara Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yapılacak olan personel alımında alım yapılacak meslekler ve genel başvuru şartları ayrıca açıklandı.

KPSS B GRUBU PUANINA GÖRE ALIM YAPILACAK

Ankara Üniversitesi’nin sözleşmeli çözümleyici personel alımına ilişkin detaylar Resmi Gazete’deki ilanda yayımlandı. Sözlü sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacağı ifade edilerek şu açıklama yapıldı:

“Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar" da yer alan Ek 2. maddesinin (c) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sıralanmak kaydıyla, alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonlarından Çözümleyici unvanına 10 (on) katına kadar aday arasından yapılacak sözlü sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacaktır”

ÇÖZÜMLEYİCİ ALIMI YAPILACAK

Yayımlanan ilanın detaylarına göre çözümleyici personel alımı yapılacak. Üniversitenin lisans düzeylerinden mezun olunması gerektiği aktarılırken, aranan nitelikler ve kadro sayısı şu şekilde açıklandı:

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar da belli oldu. Yayımlanan ilana göre başvurular Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden yapılacak. 12 Şubat tarihinde başlayan başvurular 26 Şubat tarihine kadar devam edecek. Adayların başvurularını sadece online olarak yapabileceğinin de altı çizildi.

Başvuru yapacakların belgelerini sisteme eksik yüklemesi halinde işlemlerin yapılmayacağı açıklandı. Bu sebeple başvuru yapacakların dikkatli bir şekilde işlem yapması önerilmektedir.

SONRAKİ HABER