ANASAYFA Gündem Ankara'da FETÖ mensuplarına Kıskaç-6 operasyonu! 42 kişi gözaltına alındı

Ankara'da FETÖ mensuplarına Kıskaç-6 operasyonu! 42 kişi gözaltına alındı

Ülke genelinde FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar yıllardır aynı kararlılık ile sürdürülmeye devam ediliyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen son operasyonun detaylarını açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da FETÖ mensuplarına Kıskaç-6 operasyonu! 42 kişi gözaltına alındı

Yurt genelinde emniyet güçlerinin uzun süren teknik ve fiziki takipleri sonucu belirlenen terör örgütü mensuplarına kapsamlı operasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Operasyonlarda aranan bir çok önemli suçlu yakalanırken, bir sonraki operasyonlara fayda sağlayacak bir çok materyale de el konuluyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ mensuplarına yönelik aralarında Ankara'nın da olduğu 14 ilde gerçekleştirilen operasyonun detaylarından bahsetti. Bakan Yerlikaya paylaşımında “Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” diyerek söz konusu örgüt ile mücadelede geri atılmadan devam edileceğini belirtti.

42 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya paylaşımında “'Kıskaç-6' operasyonlarında örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün 'gaybubet evlerinde' barınan, örgütün askeri mahrem yapılanması ve emniyet mahrem yapılanması içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 42 şüpheli yakalandı” diyerek yakalanan kişilerin önemli ve aranan kişiler olduğunu ifade etti.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİN NEFESLERİNİ KESECEĞİZ”

Operasyonlarda çok önemli evrak ve bilgilerinde ele geçirildiğini söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Operasyonlar sonucu sahte kimliklere, çok miktarda Türk lirasına ve dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hain FETÖ’ye göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz döneminden sonra yurt içinde ve yurt dışında  söz konusu örgüte yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor. Operasyonların uzun bir dönem daha devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı!