Ankara'daki tıp öğrencilerinden İsrail'e tepki!

Hamas ile İsrail arasındaki gerilim devam ederken sivillere yönelik saldırılar da protesto edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'da tıp öğrencileri de İsrail'e tepki göstermek üzere bir araya geldi.

Ankara'daki tıp öğrencilerinden İsrail'e tepki!

Hamas ile İsrail arasındaki gerilimin yerini savaş söylemleri ve eylemlerine bırakması ile birlikte Türkiye başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinden tepki geldi. Gelen tepkiler devam ederken Türkiye'de de protestolar sürüyor.

Başkent Ankara'da çeşitli protestolar devam ederken son olarak .Başkent Ankara’daki tıp fakültesi öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye karşı yaptığı saldırıları kınamak amacıyla yürüyüş düzenledi.

TIP ÖĞRENCİLERİNDEN İNSANLIK ADINA SESSİZ YÜRÜYÜŞ

Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere Kayseri, Konya, Sivas, Kocaeli, Bursa, Elazığ ve Sakarya’da tıp öğrencileri, İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırıları kınamak üzere eş zamanlı yürüyüş yaptı. Bu kapsamda, Ankara’da tıp öğrencileri, 1. TBMM Binası önünden, üzerinde “soykırımı kim durduracak?”, “savaşa hayır”, “ben doktorum, hedef değilim”, “hastaneye saldırı savaş suçudur” yazılı pankartlar ile 700 metre ileride bulunan Melike Hatun Camii’ne yürüdü.

Ankara'daki tıp öğrencilerinden İsrail'e tepki!

SLOGAN ATILMAMASI DİKKATİ ÇEKTİ

Yürüyüşün slogan atılmadan sessiz şekilde gerçekleşmesi dikkati çekti. Ankara’da tıp öğrencileri, İsrail’in Gazze’ye karşı yaptığı saldırıları kınamak amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüşün slogan atılmadan sessiz şekilde gerçekleşmesi dikkati çekti. Öğrenciler, eylemin ardından dağıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER