Antalya'da özel bir şirkete ait olan yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak yola devrildi. Otobüs sürüklenerek şarampole yuvarlanırken kazada çok sayıda kişinin yaralandığı, ölü ya da ölülerin olabileceği ifade edildi.
ANTALYA'DA SON DAKİKA TRAFİK KAZASI: YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI!
Antalya'da yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı. Kazada ölü ya da ölülerin olabileceği bildirildi.
Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Antalya Isparta karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 26 plakalı yolcu otobüsü Antalya girişi Döşemealtı ilçesi kuzey çevreyolu girişinde yoldan çıkarak devrilip, sürüklenerek şarampole yuvarlandı.
Olay yerinden ilk görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ...
Devrilen otobüste yolcu olarak seyahat eden çok sayıda kişi yaralandı. Ekiplerin kaza yerinde ilk müdahaleleri devam ederken ölü ya da ölülerin olabileceği, devrilen otobüsün altında ve içinde sıkışan kişilerin olduğu açıklandı.