İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Bayramda bir taraftan İçişleri Bakanlığı’na bağlı birimlerin çalışmalarına dair denetimler yapan Bakan Ali Yerlikaya bir taraftan da bayram ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geliyor. Bakan Ali Yerlikaya’nın bugünkü adresi ise memleketi Konya oldu.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Konya’da çeşitli temaslarda bulunan Bakan Ali Yerlikaya bunun yanında bir de şehit ailesi ziyareti gerçekleştirdi. Bakan Ali Yerlikaya 2019 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Teğmen Fikret Dinçer’in ailesini ziyaret etti. Şehit için dualar edilen ziyarette Bakan Ali Yerlikaya şehit ailesine yanlarında olduklarının mesajını verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'da şehit Teğmen Fikret Dinçer'in ailesini ziyaret etti.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
"Kurban Bayramımızın 2. günü, kahraman şehidimiz Teğmen Fikret Dinçer'in Konya'daki baba ocağını ziyaret ettik, şehidimizin annesi Zübeyde ablamız, babası Ali ağabeyimiz, değerli eşi Şerife kardeşimiz ve biricik kızı Mina yavrumuz ile bir araya geldik. Dualarımız şehidimiz içindi, kahraman şehidimiz Fikret Dinçer, Kuzey Irak'ta 23 Mart 2019 tarihinde şehit olmuştu. Aziz hatırası asla unutulmayacak. Şehidimizin ruhu şad, makamı ali olsun."
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan ziyaret şehidin ailesini memnun etti. Vatan için canını feda eden evlatlarının unutulmadığını gören aile üyeleri gurur ve üzüntü duygularını bir arada yaşadılar.