ANASAYFA Gündem Bakan Yerlikaya bölücü terör örgütüne Bozdoğan 15 operasyonu düzenlendiğini duyurdu

Bakan Yerlikaya bölücü terör örgütüne Bozdoğan 15 operasyonu düzenlendiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilgili açıklamayı sabah saatlerinde yaptı. Edinilen bilgiye göre 8 ilde gerçekleşen operasyonlarda 24 kişi yakalandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Suçlular ve suç örgütlerine ek olarak bölücü terör örgütlerine de düzenli olarak operasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediyor. Operasyonlarda yakalanan şahıslardan alınan bilgiler terör eylemlerinin önlenmesinde kritik rol oynuyor.

SABAH SAATLERİNDE BOZDOĞAN 15 OPERASYONU

Bu bağlamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabahın erken saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bakan Yerlikaya son yıllarda ortaya çıkan ve sınır hatlarımızı korumak adına yönelik pek çok defa operasyon gerçekleştirilen örgüt ile ilgili bir bilgilendirme yaptı.

Bakan Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu bölücü terör örgütüne yönelik 8 ilde Bozdoğan 15 adlı bir operasyon yürütüldüğünü açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Başkanlıklarının il emniyeti ile ortaklaşa yürüttüğü operasyonlarda 24 kişinin yakalandığı ve adalete teslim edildiği bildirildi.

“KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımının üstüne “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası ve desteği, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” dedi ve kararlılık vurgusunu tekrarladı. Operasyon ile ilgili paylaşılan videoda da ekiplerin operasyonları nasıl gerçekleştirdiği görüldü.

Belirlenen noktalara nokta operasyonları düzenleyen ve şüphelileri şehirlerdeki emniyet müdürlüklerine götüren emniyet güçlerinin hazırlıklarının boyutu gözler önüne serildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş Bankası mühendislik kadrosu için Ankara ilinde alımları başlattı! Son gün 27 Mart

İş Bankası mühendislik kadrosu için Ankara ilinde alımları başlattı! Son gün 27 Mart