Bakan Yerlikaya'dan Bozdoğan-7 paylaşımı! 51 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden, DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-7 operasyonlarının detaylarını paylaştı, 51 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Bakan Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-7 operasyonlarının detaylarını paylaştı.

Bakan Ali Yerlikaya'nın detaylarını paylaştığı Bozdoğan-7 operasyonları; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı liderliğinde, İl Emniyet Müdürlükleri tarafında Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Balıkesir, Çorum, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Yozgat ve Yalova olmak üzere 17 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

51 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Bakan Yerlikaya'dan Bozdoğan-7 paylaşımı! 51 gözaltı

Bozdoğan-7 operasyonları sonucunda, DEAŞ terör örgütü mensubu şüphelisi 51 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların detaylarını paylaştığı sosyal medya gönderisinde, Bozdoğan-7 operasyonlarını gerçekleştiren polisleri tebrik etti. Yerlikaya, milletin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale gelene kadar terör örgütü ve terör örgütü mensuplarına yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Bakan Ali Yerlikaya'nın terör örgütleri ve terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonları paylaştığı sosyal medya gönderilerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Haberankara.com