ANASAYFA Gündem Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, Ankaray ücretsiz olacak mı?

Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, Ankaray ücretsiz olacak mı?

Bayram tatili öncesinde araştırmalar hız kazandı. Bayramı yaşadığı ilde geçirecek olan toplu taşıma araçların ücret durumları ile ilgili araştırmalarına başlarken detaylar da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, Ankaray ücretsiz olacak mı?

2024 Ramazan Bayramı için tatil süresi 9 güne çıkarıldı. Tatilde İstanbul dışına çıkmayacak olan vatandaşlar ‘’Toplu taşıma ücretli mi olacak?'' sorusuna yanıt arıyor. ‘’Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, Ankaray ücretsiz olacak mı?'' sorularına yanıt aranırken bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler belediyelerden gelecek açıklamaya çevrildi.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar için Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşımın kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine ücretsiz olacağı kaydedildi. Öte yandan bayramda oluşabilecek yoğunluğa önlem olarak ek seferler konulacağı bildirildi.

Bakan Uraloğlu açıklamasında "Demiryollarına baktığımızda memleketlerine gidemeyen veya tatillerini Ankara, İstanbul ve İzmir'de geçirecek vatandaşlarımız için İstanbul'da Marmaray-Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metroları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de de İZBAN ücretsiz hizmet vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan bayramı ve arefe günü bankalar açık olacak mı?

Ramazan bayramı ve arefe günü bankalar açık olacak mı?