ANASAYFA Gündem Bayramda hava durumu nasıl olacak? Ankara İstanbul İzmir'in Ramazan Bayramı hava durumu

Bayramda hava durumu nasıl olacak? Ankara İstanbul İzmir'in Ramazan Bayramı hava durumu

Ramazan Bayramı'na ilişkin hazırlıklar sürerken bir yandan da bayramda havanın nasıl olacağı sorgulanıyor. Hava durumu araştırma konusu olmaya devam ederken Ankara, İzmir ve İstanbul'da havanın nasıl olacağı da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bayramda hava durumu nasıl olacak? Ankara İstanbul İzmir'in Ramazan Bayramı hava durumu

Ramazan Bayramı öncesinde hava durumu merak ediliyor. Vatandaşlar, bayramda hava durumunun nasıl olacağını öğrenmek istiyor. 10 - 11 - 12 Nisan 2024 tarihlerinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı'nda hava durumu derecelerini merak ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) haftalık hava durumu verileri de belli oldu.

Ramazan Bayramı heyecanı tüm yurdu şimdiden sardı. Bayram tatilinde plan yapacak olan vatandaşlar, bayramda hava durumu nasıl olacak araştırıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu tek tek sorgulanırken MGM'nin açıklamalarının ardından detaylar da belli oldu.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Bayram tarihlerinde hava sıcaklığının güneydoğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. 

Yağışın güneydoğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında gerçekleşeceği öngörülüyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

ANKARA HAVA DURUMU

İZMİR HAVA DURUMU


Hava durumu verileri pazar günü itibariyle yeniden güncellenecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı

Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı