Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer alıyor. Halka arzlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bir yandan da yeni halka arzların sonuçlarına ilişkin merak edilenler artıyor. Son olarak halka arz edilecek Bor Şeker ile ilgili olarak sonuç ve arz detayları sorgulanmaya başladı.

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka arzlarla ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Yatırımcı ve yatırımcı adaylarının sıkı takibinde yer alan halka arzlara ilişkin detaylar merak konusu olurken yeni sorulara yanıt aranmaya başladı.

Bor Şeker'in halka arz edileceği açıklanırken halka arzla ilgili detaylar da merak konusu oldu. Bor Şeker'in talep toplama işlemleri sona ererken bu kez ‘’Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

BOR ŞEKER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bor Şeker, 26,54 TL sabit fiyat üzerinden 7 - 8 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında talep topladı. yatırımcılar "Bor Şeker kaç lot verdi, BORSK ne zaman işlem görecek?" sorusuna yanıt ararken beklenen Bor Şeker halka arz sonuçları son dakika açıklandı. Bor Şeker'in 'BORSK' hisse koduyla borsada işlem göreceği tarih de sorgulanmaya başladı.

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Bor Şeker halka arz sonuçları SPK tarafından açıklandı. Bor Şeker halka arza 2.598.451 yurt içi bireysel yatırımcı katıldı.

BOR ŞEKER KAÇ LOT VERDİ, HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

1.85 Milyar TL halka arz büyüklüğüne sahip olan Bor Şeker toplamda 70 milyon lot dağıtımı yapmayı hedefledi. 26,54 TL fiyattan halka arz edilen firmanın, konsorsiyum liderliğini Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yürüttü. Bor Şeker halka arz sonuçlarına göre; bireysel yatırımcı başına 16 - 17 lot dağıtıldı.

Bor Şeker arz Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak ancak borsa işlem tarihi henüz belli olmadı.

Haberankaracom

SONRAKİ HABER