ANASAYFA Gündem Bu yöntemi keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! İşte pratik yumurta soyma taktikleri

Bu yöntemi keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! İşte pratik yumurta soyma taktikleri

Pek çok kişi farklı yöntemler denese de bir türlü en pratiğine ulaşamadığı yumurta soyma taktiklerine son verecek yeni yöntemler açıklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Bu yöntemi keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz! İşte pratik yumurta soyma taktikleri

Sabahların vazgeçilmezi olan yumurta hem lezzeti hem de sağlık açısından pek çok kişi tarafından tüketilmektedir. Fakat her ne kadar birbirinden başka yöntemler denense de hala pek çok kişi yumurtanın nasıl daha pratik bir şekilde soyulabileceği konusunda bilgi sahibi değildir. 

Bu nedenle de kişiler tarafından internet üzerinde de en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında nasıl daha kolay bir şekilde yumurta soyulabileceği sorusu yer almıştır. 

BU YUMURTA SOYMA YÖNTEMLERİNİ KEŞKE DAHA ÖNCE BİLSEYDİM DİYECEKSİNİZ!

İşte sizlere zamandan tasarruf ettirecek olan bazı pratik yumurta soyma yöntemleri;

Soğuk Su Yöntemi = İlk yöntem, yumurtayı soğuk suyun altına koyarak soyma taktiğidir. Burada ilk önce yumurtayı tezgaha çok hafif bir şekilde vurarak kırın. Ardından soğuk suyu açarak altında kolay bir şekilde soyun.

Çatal İle Delme Yöntemi = İkinci yöntemde ilk olarak yumurtanın alt kısmındaki geniş ucu bir çatal yardımı ile delin. Hemen ardından da yumurtanın etrafında daire şeklinde çatlaklar oluşturarak kolay bir şekilde soyun.

Tuz Yöntemi = Üçüncü yöntemde yumurta ocağın üzerinde kaynarken içerisinde tuz atın. Bu yumurtanın kabuğunun yumurtadan kolay bir şekilde çıkmasını sağlayacaktır. Yumurta istediğiniz kıvama ulaştıktan sonra soğuk su ile yıkayarak kolay bir şekilde soyulduğunu göreceksiniz.

Sirke Yöntemi = Son olarak etkili olan bir diğer yöntem sirkedir. Yumurtayı haşladıktan sonra bir kaba sirkeli su ve yumurtaları alın. Bir kaç dakika beklettikten sonra yumurtaları soymaya başlayabilirsiniz. Bu yöntemle de yumurta kolay bir şekilde soyulacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?