Bursa İnegöl'de sandalye fabrikasında yangın çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle 4 işçi dumandan etkilendi.

Bursa İnegöl'de sandalye fabrikasında yangın çıktı

İnegöl’de sandalye fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Bursa'nın İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle 4 işçi dumandan etkilendi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın saat 00.00 sıralarında İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sandalye fabrikasının talaş silosunda çıktı.

Bursa İnegöl'de sandalye fabrikasında yangın çıktı

BİRKAÇ SAAT SÜREN ÇALIŞMA SONUCU YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sandalye fabrikasından bir anda alevlerin yükseldiğini fark eden işçiler, neye uğradıklarını şaşırdı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını gören işçiler, durumu yetkililere bildirdi. Yangın yerine çok sayıda itfaiye, 112 ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler silodaki yangına müdahale ederek fabrikaya sıçramasını önlediler. Birkaç saat süren çalışma sonucu yangın söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 4 işçi ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı.

Yangından etkilenen işçilerin sağlık durumları ise merak edildi. Dumandan etkilenen 4 işçi ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı, işçilerin tedavisi sürüyor. Ekipler ise yangın ile ilgili araştırmalara başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER